Bílá dětská postýlka Pinio Moon

Bílá dětská postýlka Pinio Moon, 60 x 120 cm

Zákazníky doporučované zboží Bílá dětská postýlka Pinio Moon, 60 x 120 cm od výrobce výhodně za 8 290 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

8 290 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Bílá dětská postýlka Pinio Moon, 60 x 120 cm od producenta Pinio - tento produkt objednáte v sezónní slevě za 5199 Kč. Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Už jsme vás přesvědčili, že tohle musíte mít?

Moon, to je moderní a čistě bílá kolekce dětského nábytku, který ani po letech nic neztratí ze svého nadčasového pojetí. Dětská postýlka má velikost 60 x 120 cm a její součástí je i rošt. Výšku matrace lze nastavit do tří úrovní a když sejmete postranní bočnici, máte rovnou i první plnohodnotnou postel pro vaše dítko. K posteli je možné si dokoupit zásuvku nebo zábranu. Kolekce Moon je vyrobena z dřevovláknité MDF desky, která je tvořena výhradně dřevěnými štěpky a zbytky z kvalitního dřeva. Po celou dobu procesu výroby je kladen důraz na ochranu životního prostředí a dřevo pochází z certifikovaných polských lesů. - Rozměry: 124 x 88.5 x 66.5 cm (délka x výška x šířka) - Hmotnost: 40.91 kg - Materiál: dřevovláknitá MDF deska - Rošt: je součástí postele - Matrace: není součástí matrace, postel je vhodná na matraci o rozměrech 60 x 120 cm - Péče: otírejte vlhkým hadříkem - Zásilka obsahuje: 2 balíky - Montáž: nábytek vám přijde domů rozložený, je nutné jej podle návodu složit

Další informace k produktu: Bílá dětská postýlka Pinio Moon, 60 x 120 cm
  • Název: Bílá dětská postýlka Pinio Moon, 60 x 120 cm
  • Značka: Pinio
  • Cena: 5199 Kč
  • Výrobce: Pinio
  • Doba doručení: 3 dní

Podobné produkty

Bílá dětská postýlka Pinio Moon, 60 x 120 cm

Další produkty od výrobce

Pinio

Bílá dětská postýlka Pinio Moon, 60 x 120 cm od firmy Pinio - toto zboží si můžete nechat dodat za perfektní cenu 5199 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Už se těšíte na svoji objednávku?

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby