Šedý župan z organické bavlny Södahl Organic

Šedý župan z organické bavlny Södahl Organic, velikost L/XL

Velmi žádaný produkt, Šedý župan z organické bavlny Södahl Organic, velikost L/XL od značky za akční cenu 2 790 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 5 ks

2 790 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Šedý župan z organické bavlny Södahl Organic, velikost L/XL od top značky Södahl organic - tento hit snadno najdete výhodně za 3490 Kč. Výhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Už se těšíte na svoji objednávku?

Užijte si luxusní pohlazení prémiového županu s páskem značky Södahl Organic, díky kterému se můžete hýčkat mimořádným komfortem a konejšivou hebkostí. Vyniká kvalitou svého zpracování i ležérně elegantním stylem v unisex provedení, které padne a sluší každému. Je vyrobený z organické bavlny, která nebyla vypěstována s použitím syntetických pesticidů či hnojiv a ani při jejím zpracování nedošlo k úpravě škodlivými chemickými procesy. To znamená, že si plně uchovala své jedinečné vlastnosti. Župan je díky ní jemný, příjemný na dotek, hřejivý a odolný. Může se pochlubit dvěma důležitými certifikáty: GOTS ručí za to, že je produkt šetrný k přírodě a splňuje vysoké ekologické i etické normy. Oeko-Tex Standard 100 znamená, že byla textilie vyrobena pouze ze zdravotně nezávadných materiálů.

Další informace k produktu: Šedý župan z organické bavlny Södahl Organic, velikost L/XL
  • Název: Šedý župan z organické bavlny Södahl Organic, velikost L/XL
  • Značka: Södahl organic
  • Cena: 3490 Kč
  • Výrobce: Södahl organic
  • Cena dopravy: 0.00 CZK dní

Podobné produkty

Šedý župan z organické bavlny Södahl Organic, velikost L/XL

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Södahl organic

Šedý župan z organické bavlny Södahl Organic, velikost L/XL od top výrobce Södahl organic - tento artikl je tady pro vás za téměř velkoobchodní cenu 3490 Kč. Čekáme, že tahle nabídka se zařadí mezi bestsellery. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby